DOOR CORONA MEER ONLINE SHOPPING

Door de corona crisis is in 2020 echt de bom ontploft, ze konden niet meer fysiek winkelen, er waren nog nooit zoveel mensen die begonnen aan online shopping, en dit was met google shopping hartstikke voordelig.

Je hebt vast zelf wel eens het kopje “shopping gezien in Google, misschien heb je zelfs een aankoop gedaan via Google shopping, als dit zo was ben je zeker niet de enige. Google shopping is heel erg populair en een voordeel van Google shopping is de vergelijking optie. Je kan heel makkelijk een product opzoeken en er poppen verschillende bedrijven op die dit product verkopen. Iets wat ontzettend handig is. 

Hieronder een voorbeeld van hoe Google shopping er dan uit ziet.

De voordelen van Google shopping: 

  • Vergelijking
  • “Tweede” webshop
  • Eenvoudig
  • Grotere zichtbaarheid

Ben je benieuwd naar deze online marketing tactiek? Bel dan naar Online Infinity. Zij hebben vaker met hen online marketing kennis Google shopping toegepast bij cases. Iets wat jouw onderneming misschien wel gerust kan stellen. 

De kosten van Google shopping variëren, bij Google shopping is het namelijk zo dat je betaald met een “klikprijs” dit houdt in dat je per klik op je advertentie betaald.

Klinkt dit als iets voor jouw onderneming, twijfel dan niet. 

online-infinity.nl